Cases

De context bepaalt: er is geen situatie gelijk en dus ook geen stakeholderdialoog gelijk. Iedere keer weer zoeken we naar de juiste vorm en inhoud om samen een goed antwoord of goede oplossing te vinden voor uw vraagstuk. Hieronder leest u de weergave van een aantal van de stakeholderdialogen die wij hebben begeleid.

Wij zijn uw samenwerkingsengineers

Samen creëren we een praktische en inspirerende werkwijze waarbij uw vraag of gewenste situatie altijd het vertrekpunt is. We verbinden mensen, kennis en kunde om de antwoorden te vinden die uw bedrijf duurzaam verder helpen. We benutten de kracht van samen.

1

Stap 1:​Welke vraag heeft u?

Uw vraag is complex, anders had u het antwoord al gevonden. Vanuit de vraag kijken we naar relevantie voor uw bedrijf of organisatie, de relatie van belanghebbenden met uw vraag, de gewenste opbrengsten, vorm en inhoud. Deze eerste verkenning kost u niets.

2

Stap 2:​Wie past het beste bij uw vraag?

De uitkomsten van een of meerdere stakeholderdialogen is onder andere afhankelijk van de deelnemers. Met u bepalen we wie aan tafel komt. We bespreken hoe we de dialoog gaan inrichten.

3

Stap 3:​Hoe ziet de kracht van samen eruit?

Samen met u bepalen we de meerwaarde van deze dialoog voor uw organisatie, maar ook voor de deelnemers. De bijpassende vorm zal zich kenmerken door interactie, het ongezochte vinden en plezier. We organiseren de dialogen en voeren ze uit.

4

Stap 4:​Hoe ziet het vervolg eruit?

​Hoe geeft u een goed vervolg aan de antwoorden? Wij denken graag met u mee.